Werkwijze

“Het was een leuke training, ik heb alleen geen tijd gehad om er in de praktijk iets mee te doen.”
Jammer voor diegene die de investering doet, zowel in tijd als in geld, want dit is vaak het resultaat van trainingen. Was iedereen na de training nog zo gemotiveerd om het anders te gaan doen, de dagelijkse realiteit zorgt ervoor dat alle nieuw aangeleerde vaardigheden snel worden vergeten.

Vergelijk het met een olifantenpad om de weg af te snijden. Zo’n pad ligt er niet nadat er één keer over gelopen is. De platgetrapte grassprieten springen in no time weer in hun vertrouwde verticale positie. Het duurt even voordat je een kaal pad hebt dat door iedereen als de nieuwe weg gezien wordt.
 
Voor trainingen geldt dus dat je het geleerde eerst regelmatig moet toepassen om het als nieuw normaal te gaan zien. Je mag ervan uitgaan dat je 70% leert in de praktijk en slechts 10% in een training.
 
En dat is met mijn trainingen helaas niet anders. Wat wel anders is, is mijn aanpak om samen met jouw team een manier te vinden om het geleerde echt te gaan implementeren. Zo creëren jullie een werkwijze die bij jullie organisatie past. Hoe ik dat doe? Ik help jullie je eigen plan te bedenken met behulp van Scrum.
werkwijze

Wat is Scrum?

Scrum is een manier van werken die complexe processen overzichtelijk maakt door het proces in kleine delen op te splitsen en na ieder klein deel een werkend waardevol product op te leveren.
 
Aan het eind van iedere sessie heb je dus iets concreets in handen dat kan worden gebruikt. 
Dit kan een product, een werkwijze of visie zijn. Het team bepaalt en creëert zelf. Hoe mooi is dat?
 
Dus, wil jij nieuw aangeleerde vaardigheden echt implementeren en daarbij klant- én resultaatgerichter werken? Ik ga je daarbij helpen!

Ben jij er ook van overtuigd dat jouw organisatie belang heeft bij enthousiaste klanten en wil jij:

Neem dan contact op!

© 2022, Succes In Gesprek. Webdesign door Het Ondernemers Kompas