profiel-fotoIk ben Karin Waldram, trainer en coach. Een professional met een passie voor trainen. Deze passie heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld bij bedrijven als Ahrend Inrichten BV en KLM. In november 2016 heb ik Succes in gesprek opgericht.

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie, leiderschap en gastvrijheid, help ik ondernemers om succesvolle gesprekken te voeren met klanten en/of medewerkers.

Naast het voeren van een eigen bedrijf, ben ik purser bij een grote luchtvaartmaatschappij. Ik ben tijdens een vlucht, onder andere, verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van de passagiers. ‘Practice what you preach’ is dus een uitspraak die letterlijk op mij van toepassing is. Op die manier sta ik dicht bij de praktijk van de ondernemer.

Anderen zeggen over mij:

“Karin is een zeer ervaren trainer die met gevoel voor nuance een veilige leeromgeving schept.”

“Door haar doortastende no-nonsense benadering weet zij gesprekken om te buigen in positieve en productieve ontmoetingen.”

“Trainingen van Karin resulteren in persoonlijke groei en laten een prettige indruk achter die uitnodigt om verder te gaan.”