Over mij

Benieuwd naar wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Hieronder lees je meer over mij en wat andere over mij zeggen.

Even voorstellen...

Ik ben Karin Waldram, trainer, coach en scrummaster. Een professional met een passie voor trainen en enthousiaste klanten.
 
Met mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie, gastvrijheid en agile werken, help ik organisaties om het contact met hun klanten leuk te maken en dit te borgen in het proces.
 
Samen met alle betrokkenen (ja, ook de klant!) zet ik een passende aanpak neer die helpt te focussen op het belang van enthousiaste klanten. Zo worden enthousiaste klanten geen toevalstreffer, maar een
vanzelfsprekendheid.
 
Het is mijn missie om Nederland klantvriendelijker te maken. Ik geloof er namelijk oprechtin dat ik jou kan leren hoe je van het contact met je klanten een feestje kan maken.  Klant blij, jij blij!

Ervaring

Naast het voeren van een eigen bedrijf, ben ik purser bij een grote luchtvaartmaatschappij. Ik ben tijdens een vlucht, onder andere, verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van de passagiers. Uiteraard zet ik mij tijdens iedere vlucht in om mijn passagiers een topbeleving te geven. ‘Practice what you preach’ is dus een uitspraak die letterlijk op mij van toepassing is.
 
Toen tijdens de Corona-crisis mijn baan en het voortbestaan van mijn bedrijf aan een zijden draadje hingen, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe invulling voor mijn talenten. Mijn passie voor trainen en talent om complexe materie eenvoudig te maken kan ik inmiddels
ruimschoots kwijt in mijn functie als scrummaster.
 
Dat het ook jou kan helpen om de focus op de klant te waarborgen in jouw organisatie is daarbij natuurlijk een enorme bonus. Wil je weten hoe je door middel van Scrum en Agile werken aan enthousiaste klanten komt? Lees dan snel hier verder.
 
Oh ja, bijna vergeten… Ik ben vooral een zelfverzekerde en enthousiaste positivo die niet snel een uitdaging uit de weg gaat.

Anderen zeggen over mij:

© 2022, Succes In Gesprek. Webdesign door Het Ondernemers Kompas