Trainingen

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer handvatten die passen bij jouw situatie. Succes in gesprek heeft diverse trainingen ontwikkeld om aan te sluiten bij jouw wensen. Zit jouw voorkeur er niet bij, maak dan snel een afspraak voor een training op maat.

Bekijk hier de mogelijkheden en boek snel succes!

inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Nu is het alleen nog de kunst om het te vinden. Daar kunnen wij je mee helpen. De ‘Inspiratiesessie‘  is een praktische combinatie van onderzoeken, brainstormen en coaching in één! Wat willen jullie veranderen? Welke ideeën zijn er en hoe kunnen die worden uitgevoerd? Samen gaan we in een dag(deel) opzoek naar verandering. Uiteraard met als hoofddoel om de klanten binnen jouw organisatie enthousiast te maken.

Kun je niet wachten en heb je nu al behoefte aan inspiratie? Download dan snel het GRATIS magazine boordevol tips en inspiratie.

Workshop ‘Klanten verrassen’

Een gewoon tevreden klant is vandaag de dag niet goed genoeg. De klant kan immers kiezen uit vele aanbieders van producten en diensten. Dat is voor de klant natuurlijk heel fijn, maar jij als organisatie wil natuurlijk dat de klant trouw blijft. Om dat te bereiken zul je de klantverwachting moeten overtreffen. De klant verwacht dus veel van jou en jij zoek inspiratie om deze verwachting waar te maken.

Met de workshop ‘Klanten verrassen’ helpen wij jouw organisatie om het anders te gaan doen. Contact maken, onderzoeken en verrassen staan daarbij centraal.

Kies & Mix

Kies & Mix

Wat je maar wilt, wanneer je maar wilt.  Een workshop ‘on the job’ of liever even weg van de werkplek? Een één op één sessie of juist met z’n allen brainstormen? Bepaal zelf hoe we je van dienst kunnen zijn. Hoe het werkt? Simpel…

1. Je kiest een budget dat je wilt besteden.

2. Je bepaalt zelf waarmee we je van dienst kunnen zijn met behulp van de bouwstenen.

Mysteryshopping

Met behulp van mysterie shoppers wordt inzichtelijk gemaakt hoe klanten het contact met jouw organisatie ervaren. De analyse die hieruit ontstaat vormt de basis van de trainingen die helpen om de klantgerichtheid te vergroten.

Mysteryshopping
trainingen op maat

Trainingen op maat

Je wilt de vaardigheden van jezelf en/of je medewerkers ontwikkelen om de klanttevredenheid te verhogen. Succes in gesprek verzorgt speciaal daarvoor incompany trainingen die op de wensen en behoeften van jouw organisatie zijn afgestemd. Op die manier kan direct de vertaalslag worden gemaakt naar de dagelijkse praktijk.

De samenstelling van het programma doen we in overleg. Jij bepaalt samen met een adviseur welk programma het beste aansluit bij de behoefte van de onderneming. In overleg bepalen we de inhoud, uitvoering en locatie van de trainingen.

Wil je weten wat precies de mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

© 2022, Succes In Gesprek. Webdesign door Het Ondernemers Kompas